hej hej

Sitter nu i stugan i fjällen har tvär loggat in på syrrans dator :)
Vi har det jätte lungt och skönt, lite kallt 16 17- och sol :)
Sen vill jag också gratta jag och jonatans kompis par som fick en flicka i natt :D underbart roligt!
näe nu ska jag klä på mig och sen gå ut i den underbara solen :D puss puss

20/2-28/2 =D

Nu kommer jag inte skriva här på ett tag :)
far iväg till fjällen nu och ska bara ha det lungt och skönt :)

Pusshejs!!








19/2

Idag är det 14  månader för jag och jonatan :D underbart!♥

Idag håller jag mest på att packa inför fjällen resan :) 
ska bli skönt att komma bort från allt stök i lägenheten :) 
Sedan ikväll blire att fara och handla lite mat till stugan  med mamma och pappa sedan jonte  :D 

Näe nu ska jag fortsätta med det jag gör :) 

pushejs!


 

Ni är bäst!! ♥





♥!

så skönt!

 Äntligen fick jag SOVA! dom nya smärtslillande tabletterna funkar hur bra som helst! Jäkligt skönt att nån gång får sova och man slipper känna av ryggen!

Sen nu laddade jag hem spotsave ett program som gör att man kan spela av låtarna på spotify , men tydligen har dom gjort nu att det bara fungerar för dom som har spotify premium eftersom det var så många som använde detta program så det sög ju !

sen nu hittar jag en bild på mig som var för ett år sen , ska träna som fan nu när min rygg ärbättre så man börja se ut så där igen plus  lite smalare , blir roligare att köpa kläder då tror jag . Tycker som sagt att det inte är kul längre. 
 


Pusshejs


16/2

Fick veta idag att jag blev sjukskriven en vecka till :S Från början var jag sjukskriven till den 28/2 men fick veta idag att jag skulle få komma på ett återbesök för dom ville göra en röngten igen för att kunna fast ställa och ha en slut bedömning och den skulle bli efter att min sjukskrivning hade gått ut så då sjukskrivde  hon mig en vecka till . så nu blev den till den 7/3 suck :/ vill tillbaka och jobba men samtidigt är det ju bra om man få bli bättre i ryggen och det vill jag alldra mest bli , men längtar till jobbet det gör jag!

Imorgon blir det att fara till stan en stund och träffa Amanda,Malin, Jennie Och kanske maja vet inte om hon kunde?
Iallafall så ska vi ta en fika och bara träffas och ha allmänt trevligt =D Kul att komma bort en stund är trött på att bara gå hemma ! och sen är det ju alltid ett plus i kanten att få träffa brudarna ♥!

Nu har vi i allafall Tapetserat klart och det blev jättefint kan jag säga :D
Så nu är det bara lite så fix och sen plocka upp det andra sakerna som inte har fått komma upp :)


Sen nu till helgen far vi till fjällen :) ´Nämde ju förr i ett inlägg att jag skulle låna en ski doo formula 500 och ha med mig till fjällen för att ha en egen skoter att köra med det blir ju inte nu när den hära olyckan inträffade, sådet blir bara att fara och ta det lungt och vila upp sig , Jonatan ska ha med sig sin skoter så det blir att åka lungt på den , han sa att vi max typ skulle köra 30 km i timmen hahah ;) näe men bara man kommer kommer upp till fjälltoppstugan så man kan sola och grilla korv och bara ta det lungt och vila upp sig och vila ryggen så man kan börja jobba igen!:)

Näe nu ska jag sova :) 

Här är en bild på jonatans nya skoter :) 


 

Pusshejs!


10/2

Fy vad jag hatar att Bara ligga i sängen och ha ont och tar man smärtstillande som tradolan så slutar det göra ont i ryggen men man börjar då istället må illa och spyr!

För ni som undrar vad som ha hänt så var jag och min kille med om en skoter olycka i söndags den 7/2 .
Och det som hände var att vi körde på ett skoterspår som var på en äng och helt plöstligt kom ett kron dike som vi inte hann se,  diket hade en bro men den hade typ halverst försvunnit, och där kom vi i 50 knyck och det blev världens hopp, Eftersom mina föräldrar skulle på samma ställe som vi så såg dom på allt och dom sa att vi drygt hoppade upp i luften en meter och sen ner igen på skotern i den position vi satt från börjarn. Jag och jonatan hörde hur våra ryggar knakade och sen kunde vi inte andas, jag fick panikv kastade av mig min  hjälm och jag hade jätteont i ryggen kunde inte röra mig och jonatan hade jätte ont med , men bryde sig mer om mig en sig själv och ringde ambulansen sedan kom ambulanserna och räddningspersonalen dom bar oss med bår upp till ambulansen .
När vi legad på akuten i drygt 5 timmar  så ficj'k jag veta att jag hade fått en kota i trykt och jonatan hade fått en nackskada men den kunde oxå ha varit gammal. vi belv i allafall sjukskrivna i 3 veckor.

Sen vill jag också bara till lägga att jag har hört ett ryckte somgår i denna by och det är att jag skulle skylla mig själv för jag inte hade någon hjälm, och det är bara så att jag hade hjälm och jag tror det hade gått bättre för mig om jag inte hade haft hjälmen på mig, och nästa ryckte är att alla tror att vi kapp körde med mina föräldrar som körde på vägen och jag kan säga att det gjorde vi inte!!!
Så sluta snacka skit om de ni inte vet. Jag kan gärna byta plats med er!

2/2

Ursäkta att det inte uppdaterats här på länge men har jobbat hela helgen och även igår måndag, varit ledig iidag men då har det varit fullt upp med lägenheten sen hajr jag varit hos mamma hjälp henne städat. Och nu ska jag alldeles strax gå och sova, jobbar 7-17 imorgon så ska upp halv sex imorgon bitti :S

MEn ändrade planer är det då iallafall inför
fjällen resan, meningen att vi skulle fara v 9 alltså ibörjan på mars men nu blev det ändrat till vecka 8 så vi far redan nu Lördag den 20 februari och blir borta i en vecka :) åh så himmla kul =D vi ska i allafall ha med hos  varsin skoter jag och jonatan så jag får köra en alldeles egen :D
Ska ha den röda formulan 500 som vi fick låna  förra året av nisse lindholm P-as brosa:) Och han var snäll och ville låna den till mig i år med :) så nu behöver jag och jonte bara fixa en stor släpp så vi rymmer båda :) någon som har en till utlånes i en vecka?

Här kommer en bild på mig och formulan 500 från föra  året då vi var i fjällen :D
Och den jag ska köra i år:D



Sedan vill jag även säga tack så mycket tjejer för i fredag det var jätte trevligt :D jag hade kul fast jag var nyckter;) hahah


RSS 2.0