God morgon !

Har vaknat för en stund sen , och håller just nu på att tvätta sen blir det jobb för min del 14-21.45 !
Skulle  egentligen ha farit till stan idag, för att träffa malin och jennie men det blev ej efter som jobbet ringde imorse, och jag måst ju passa på att jobba så mycket jag kan nu innan man ska vara ledig i en vecka!

Det ser ut att vara underbart väder ute men när jag kollar hur kallt det är står det -18,5 usch så kallt då längtar jag inte ut  längre !

Näe nu blir det att försöka hitta nått att äta! sen börja små packa inför fjällen :)



Är så otroligt fest sugen! 





Pusshejs! ♥

Fyra månader senare !

Ja det var ju ett tag sen jag skrev här på bloggen , har till och med hunnnit bli ett nytt åt och allt , haha.
Men ska nu skriva efter som jennie har tjatat på mig nu och tycker jag ska ta mig i kragen och skriva , och ja bara för att få tyst på henne gör jag det ;)

Iallafall på söndag åker vi iväg ett gäng till fjällen i en vecka , så otroligt roligt och härligt det kommer vara och bli :)
Speciellt eftersom man kommer ha två av sina favorit flickor med sig :) Jennie och Maja ♥!

Har investerat en ny hjälm, och glasögon inför resan :)
Sen även ordnat en skoter jag och mina brudar ska köra runt med, och göra fjället osäker , haha bäst att passa sig ! för när vi är i farten kan allt hända !

Kommer säkert stå sen på aftonbladetsframsida (enligt jennie och maja) såhär:  3 bortsprunga ungdomar på kalfjället! polisen har ännu inga spår efter flickorna som är i 20 årsåldern.

Näemen roligt kommer vi iallafall ha :)



Här är iallafall skotern som jag och brudarna kommer köra runt med.




Min nya Hjälm..

mina  glasögon..

Och till sist min nya hjälmhuva :)




Nu ska jag gå och göra mig nå kvällsfika och kanske sen krypa ner under en filt tillsammans med en bra film , och imorgon blir stan tillsammans med  Malin och Jennie :) !  Underbart ♥

Pusshejs! ♥



RSS 2.0