torsdag 28/1

Ja idag torsdag har jag inte gjort så mkt, varit med min bror och badat på edda sen tvär sprang jag på stan, där hittade jag bara ett linne och ett par örhängen, har fan ingen pepp på nånting längre tycker det inte är kul att gå och shoppa längre , kanske den dan man blir mycket smalare :/ håller på att motionera varje dag nu så till sommarn hoppas jag de ska visa sig , 
Tur man ar en pojkvän som tycker om en som man är!

Nu ikväll har jag suttit och sett film på voddler medans jonte sover och ska upp och jobba i natt .

Iallafall nu till helgen blire tapetsering i Hallen Och sen nästa helg i tvrummet sedan är det bara att börja packa upp och så :) LÄNGTAR!



detta är tre mobiltelefoner jag funderar på att köpa men har svårt för att bestämma  vilken?
Vilken tycker ni?

Sony Ericsson S500i 



Eller:

Sony Ericsson T700



Eller:

Sony Ericsson W715



Näe nu ska jag gå och sova =)

Nattinatti!

sönda kväll!

Ja då var helgen över ännu en gång .
Fredagen betod av att man först träffade Malin,Amanda,Jennie och Maja på stan för en lunch och det var riktigt trevligt må jag säga =) sendan blev det tapetsering i köket som vi gjorde klart Idag eller rättre sagt jag och annika och göran(jontes föräldrar),eftersom jonte var och körde skoter med peter.
Och jag kan säga att Köket blev super fint :) Nu fattas bara nya handtag på skåpen :)

Sen nu På fredag blire fest ;) Fast för min del blire nyktert ska upp och jobba dan efter men jag ska ändå vara med hela kvällen ;)
Så girls ni har en chaffis hela natten lång ;)

Sedan kan jag även meddela att det blir fjällen för våran del =D vecka 9 alltså första veckan i mars far vi väg till fjällen i en vecka tillsammans med mina föräldrar. :D Det ska bli toppen !!

 En Bild Från Förra Året =D
Pusshejs!

Måndag 18/1

Japp idag är det måndag och jag vet inte rikigt vad man ska ta och hitta på. Eller jo en grej vet jag och det är att jag ska hämta min lille bror på dagis kl 14.00 sen ha han tills mamma och pappa är klar på mötet dom ska till. 

Sen igår var ju jennie här och vi lyxade till det film och årets första semla;) och det var mums kan jag säga!!
sen efter att jennie hade farit hem kände jag att jag var tvvungen gå en sväng ! och kl var 23.00 men va fan tänkte jag och gick en då! Nog med det halkade jag ner för morsfars trappa igår så nu har jag jätte ont i min svanskota!!

näe nu ska jag ta och göra mig klar, sen hämta hampus och fara tillsammans med jonte och kolla på en skoter i piteå ;) 

 

29 TAGGA!!!!! fest fest med toppen brudarna;)

Då var helgen slut!

Min helg har bestått av att jobba :) har fått jobba rätt mycke nu,  har redan fått ihop 60 timmar:D så det är ju bra ;) Tar allt jag kan få :) sen är det ju kul att jobba + att alla där är så trevliga :) så allt de är ju ett plus i kanten :) nu har vi fått oss in på det nya placet och sålt och lämnat nycklarna till den nya ägaren på bladgatan :)
Och nu väntar vi bara på att få börja tapetsera :) väntar nämligen på dom för tapeterna var beställning vara så jag tror vi kommer få dom imorgon :) hoppas!! 
 
Sen nu vilken sekund som helst kommer snart jennie pennie ! :D vi ska ut och köra hennes nya räser köpa lite dip och grönsaker sen blir det säkert nån film :)

Sen tänkte jag även bjuda på en bild på mig och min lilla syster Lisa :) nå vad tycker ni är vi lika som alla säger :)



pusshejs!


God natt!

God natt allihop!

11/1

Hej allihopa !

Helgen har för mig bestått av jobb jobb jobb :) Ska även Iväg och jobba kväll imorgon och dag på onsdag :) Sen kan jag även meddela att jag även har fixat mig ett sommar jobb sånu äre klart ;) ska jobba på medicin 3 såklart som jag gjorde i sommars så det ser jag fram emot att göra igen :) eftersom det var så kul i sommras :D

Sen nu ikväll har jag varit med emmy som var jätte kul eftersom det var ju som ett bra tag sen man träffade henne :) sen har jag även nu hunnit med att se en film med jonatan men som vanligt somnade han och var jätte tråkig. så nu sitter jag här och skriver :)

Sen nu är de planerat utgång den 29 med tjejerna ;) hoppas dom inte ringer om jobb ;)

sen måate jag även säga tack amanda för det du gjorde åt oss på studenten hur bra som helst var det istället för en ros! Läste nu igen när jag gick igenom mina saker, nu när vi har flyttat , man blir verkligen rörd och börjar längta efter alla ni tjejer ingen så jag ser fram emot till den 29 ;)

 
Hittade även en bild på min katt måste säga att jag saknar henne fruktansvärt mycket !

Näe nu ska jag väcka jonatan !!!

pusshejs :*


Sista lasset :P

Jajemen idag flyttar vi sista lasset så ikväll blire att sova första gången på det nya placet :) spännande :) och finns våra tapeter inne som vi bestämt oss för blire nog tapetsering i helgen , skönt för det skulle verkligen bli skönt att få det gjort ;)

Idag blire oxå och fara till AF till nån jobbcoach fråga mig inte riktigt vad man ska göra där, man måst visst fara på allt bara för att ha nån chans till att få A-kassa . jaja :/


Sen tycker jag oxå att alla vi tjejer ska hitta på nått snart! det var ju ett tag sen nu ;)


 

pusshejs!

Bio!

Japp nu blire att fara och se bio med lill brosan och syrran :) vi ska se alvin och gänget 2 ;) haha tror faktiskt den kan vara bra ;)


och sne har ju min mobil gått sönder :/ tappa ner den för trappan så hela skärmen gick sönder :/ åh och det gick inte på garantin heller så det blir att köpa en ny ocn denna blir det nog för min del tror jag om jag inte hittar en annan :)

 :)

RSS 2.0