På bättringsvägen !

Har nu varit sjuk sen i måndags , har haft över 38 graders feber i tre dagar men idag har jag ingen feber har dock massa hosta kvar,  har nog fått en luftvägsinfektion och eftersom det är kroppens försvar att hosta så lär jag få hosta ett tag till! 

Hoppas det är mycket bättre tills på lördag då jag , Jonte , Pa och Olov ska iväg till umeå och fira Tim som fyllt år . Och ett plus i kanten är att vi ska sova på hotell ! Första gången jag sover på hotell med Jonatan ändå har vi varit  tillsammans över 3 år ! Men den här gången gav han sig :-D

Iallfall förra veckan så köpte jag mig en skoter , det fick bli en
Ski-doo Formula 500 -97

Här är min pärla ! ♥



Jag Saknar Dig

Har just sett filmen Jag Saknar Dig , den filmen var hur bra som helst och oj vad jag blev fäst av film musiken och gruppen AiluCrash !




Trettondagsafton!

Idag är det trettondagsafton och dom flesta ska på fest , men för mig blir det att ta det lungt och tagga inför jobbarhelgen som börjar imorgonbitti.
 Idag har jag inte gjort så mycket varit med mamma och pappa till stan eftersom det inte går att vara hemma då Jonatan ska sova man vågar knappt röra sig , han vaknar för ingenting!

Sitter fortfarande och kollar på vilka tapeter vi ska välja till sovrummet här är några alternativ som vi ska ha som fondvägg och resterande väggar ska bli vanliga vita.





Hemsidan där man ser bättre hur dom ser ut hittar du här.
Nr 3,4 och 7.


Snö Snö Snö !

Ja det snöar och snöar ! Inget roligt väder att vara ute i tur att man har varit ledig idag och är det även imorgon.

Idag körde jag in till stan och gjorde några ärenden på stan i detta snö oväder. Hittade mig några smycken plus några nya underkläder,  tog även med mig min lillebror som fick sig en snygg t-shirt plus skor.
 Ikväll blir det att krypa ner under en mysig filt och se filmen In time , har blivit mycket film tittande nu när jonte sover hela dagar och plogar nätter.

Näe ska gå och gööra nå fika till filmen !
Ha det bra så länge !


Nytt år !

Hej igen , var ett väldigt tag sen jag var här inne och skrev nu ! Men nu är det ett nytt år och jag tänkte ge den hära bloggen en ny chans!

Mitt liv ser ut som vanligt med massa jobb och min sambo Jonatan.
Just nu har jag lite planer på att göra om vårat sovrum, har hittat några taper här på internet som var väldigt fina och som jag skulle kunna tänka mig ha som en fondväg. Så jag få helt enkelt dra med mig Jonatan och fara och kolla på dom .
Sen har jag redan hittat vilket sängbord + sänglampa vi ska ha . Då fattas bara tavla och gardiner men de får bli då vi vet vilken tapet det blir.

Sen måste jag tillägga vilket underbart nyårsfirande det blev , med goa och helt underbart fantastiska vänner!Tack alla som var med !


Bjuder på en bild från i sommras då min kanin hade kaninungar !♥



RSS 2.0